• sahkosuunnittelua-ammattitaidolla.jpg

Olemme vuonna 2006 elokuussa perustettu nuorekas sähköalan yritys. Työllistämme tällä hetkellä viisi henkilöä. Vahvuutenamme on että emme työskentele ainostaan yhdellä paikkakunnalla.

Yrityksellämme on S2 -sähköurakointioikeudet ja päätoimialana on sähkösuunnittelu ja sähköurakointi. Teemme myös antenni- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelut ja asennukset tukeaksemme toimintaa myös kokonaisvaltaisesti ja palvellaksemme parhaalla mahdollisella tavalla.

Alueena sähkösuunnittelussa on koko Suomi. Sähköasennuksissa, antenni- ja tietoliikenneasennuksissa pääsääntöisesti Etelä-Suomi ja Uusimaa, Eteläinen Kanta-Häme. Keskisuomen osalta Pieksämäki-Mikkeli. Myös muu Suomi sopimuksen mukaan.

Yrityksellämme on oma TUKESin rekisteröimä sähkötyönjohtaja eli meillä ei ole ulkopuolista sähkötyönjohtajaa, joten vastaamme luotettavasti omista töistään.

Jotta sähkötyöt ja yrityksemme on nykypäivän vaatimuksen tasolla on käytössämme ajanmukaiset suunnitteluohjelmat, mittalaitteet ja toimintatavat, joiden avulla saadaan hyvä ja luotettava asiakaspalvelu. Yhteistyökumppaneinamme on luotettavia yrityksiä rakennusliikkeitä, talonrakennusliikkeitä, talopakettitoimittajia timpureita ym. joita voin suositella tarvittaessa. Ota yhteyttä niin hoidetaan sähköasiat nopeasti, edullisesti, vaivattomasti ja luotettavasti kuntoon.

Yhteistyöterveisin,
Tommi Häkkinen