• sahkosuunnittelua-ammattitaidolla.jpg

Moderni standardoitu KNX-talonohjausjärjestelmä joka säästää energiaa, tuo mukavuutta sekä turvallisuutta kotiisi ja on myös muunneltavissa tulevaisuuden tarpeisiin.

Järjestelmä ohjaa lähes kaikkea, esimerkiksi valaistusta, lämmitystä (sähköistä tai vesikiertoista), ilmanvaihtoa, markiiseja, kotiteatteria, ulkoalueiden sulanapitoa, ym. Markiisien ohjaukseen voidaan ottaa mukaan sääolojen vaihtelut.

Kalustesarjat Impressivo ja Busch-triton sekä Berker tarjoavat tyylikkyyttä ja moderneja vaihtoehtoja eri ratkaisuihin.

Järjestelmä ohjelmoidaan ja rakennetaan aina tapauskohtaisesti toiveiden mukaan. Jos elämäntilanne muuttuu niin, järjestelmän muuttaminen on helppoa. Tarvitan ainostaan tietokoneen jolla voidaan muuttaa ohjelman parametrejä. Kaapeleiden vetoja ja seinien aukomisia ei enää tarvita. Ohjaukset onnistuvat myös radioteitse.

Järjestelmää käytetään ja on käytetty jo useamman vuoden isommissa kiinteistöissä, liikerakennuksissa sekä osassa teollisuudessa. Hinnallisesti tämä on saatavissa järkevään hintaan nyt myös omakotitaloihin.

Jos kiinnostus heräsi niin ota yhteyttä niin katsotaan sinulle sopiva oma ratkaisu.

Teemme yleensä kokonaisvaltaisen projektin KNX-taloautomaatiojärjestelmälle, suunnitelmat, urakoinnin sekä ohjelmoimme järjestelmän.

KNX ÄLYTALO

Tee tarjouspyyntö